Praktik på FeedbackFrog

Som praktikant på FeedbackFrog är möjligheterna oändliga. I och med att vi är ett bolag i starkt tillväxtfas finns det goda utvecklingsmöjligheter för dig att växa tillsammans med företaget. På FeedbackFrog finns möjligheten att en praktikplats leder till tillsvidareanställning och därför kan detta vara första steget till din framtida karriär.

FeedbackFrog sitter i ljusa lokaler på centrala Östermalm endast ett stenkast från Humlegården. På FeedbackFrog råder frihet under ansvar vilket innebär att det finns möjlighet att arbeta remote samt att vi även erbjuder flexibel arbetstid för heltidsanställda.

Utöver ett kontor omringat av trevliga lunchrestauranger kommer du även vara omgiven av ett positivt och drivet team som inte tackar nej till en AW eller team-aktivitet. På FeedbackFrog lever vi enligt filosofin att det ska vara kul att jobba och därför är ena dagen inte den andra lik.

Låter detta som något för dig? Ta en titt på våra lediga tjänster.


Följ gärna med oss på resan som medarbetare. Det finns mycket kvar att göra och vi har bara börjat.

– Amanda Lilja
CEO, FeedbackFrog


Hur söker jag?

Du hittar alla FeedbackFrogs lediga tjänster här. Hittar du något som passar dig ansöker du endast genom att trycka på ”Skicka ansökan”. Finns inga lediga tjänster för tillfället? Inga problem, genom att Connect with us blir du meddelad när en ny tjänst publiceras samt att din profil kan matchas med framtida öppningar.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Häng med på resan!

Amanda
Mimmi
Peter
Jimmie
Emmy
Anna
Jacob
Linnea