Priser

Se vad som ingår i våra prisplaner och välj den som passar ert arbete bäst.

Starter Rekommenderas för dig som vill testa något snabbt utan mer specifika krav på målgrupp och egenskaper. Populärt bland startups. från 950 kr per deltagare (inkl. presentkort)
Basic Rekommenderas för dig som behöver snabb feedback från en utvald målgrupp utifrån demografiska egenskaper. från 1 450 kr per deltagare (inkl. presentkort)
Premium Rekommenderas för dig som söker feedback från en snävare målgrupp med specifika egenskaper, kunskaper och intressen. från 1 950 kr per deltagare (inkl. presentkort)
Custom Rekommenderas för dig som behöver nå väldigt specifika profiler under er produktutveckling. Populärt alternativ för Enterprise bolag. Kontakta oss för prisinformation
Starter
Basic
Premium
Custom
Målgrupp
Ålder
Kön
Teknisk utrustning
Bostadsort
Inkomst
Utbildningsnivå
Sysselsättning
Specifika egenskaper
Ekonomi
Vanor
Intressen
Kunskapsnivå
Produktinnehav
Yrke
Andra önskemål
Support & administration
Hantering av ersättning
Automatisk påminnelse
Tilläggstjänster
Specifika förberedelserT.ex. att deltagaren ska ha en viss app nedladdad eller har testat sig fram på en hemsida inför testtillfället.
100 kr
100 kr
Dedikerad projektledareEn dedikerad projektledare som hanterar ditt projekt från ax till limpa. Projektledaren sköter allt från kontakt med dig och dina kollegor till inbokning av deltagare och förberedelser inför testtillfället.
150 kr
150 kr
150 kr
Backup-deltagareEn backup-deltagare är en deltagare som är inbokad till testet efter de ordinarie sessionerna, med premissen att enbart delta om en ordinarie deltagare inte dykt upp eller fått förhinder.
400 kr
400 kr
400 kr
400 kr
Signera avtalVi administrerar signering av deltagaravtal eller sekretessavtal (NDA) mellan deltagare i testet och er som företag. En mall för deltagaravtal finns att få av FeedbackFrog.
250 kr
250 kr
250 kr
250 kr
Teknisk supportVid tekniska problem eller funderingar som kan komma att uppstå hos deltagare inför eller under testtillfället hjälper vi till med hantering av dessa.
200 kr
200 kr
200 kr
200 kr

Behöver du hjälp att välja?

Om du har några funderingar eller behöver rådgivning vid val av profil är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi kan tillsammans med er välja den profil ni söker och är i behov av feedback från för att utveckla er produkt eller tjänst.

Kontakta oss

Vad våra kunder tycker om oss

Boka en gratis demo

  • Se hur vår plattform fungerar
  • Få svar på de frågor du har
  • Begär offert på din önskade profil