Priser

Se vad som ingår i våra prisplaner och vilken som passar ert researcharbete bäst.

Starter Rekommenderas för dig som vill testa något snabbt utan mer specifika krav på målgrupp och egenskaper. Populärt bland startups. från 950 kr per deltagare (inkl. presentkort)
Basic Rekommenderas för dig som behöver snabb feedback från en utvald målgrupp utifrån demografiska egenskaper. från 1 450 kr per deltagare (inkl. presentkort)
Premium Rekommenderas för dig som söker feedback från en snävare målgrupp med specifika egenskaper, kunskaper och intressen. från 1 950 kr per deltagare (inkl. presentkort)
Custom Rekommenderas för dig som behöver nå väldigt specifika profiler under er produktutveckling. Populärt alternativ för Enterprise bolag. Kontakta oss för prisinformation
Starter
Basic
Premium
Custom
Målgrupp
Ålder
Kön
Teknisk utrustning
Bostadsort
Inkomst
Utbildningsnivå
Sysselsättning
Specifika egenskaper
Ekonomi
Intressen
Kunskapsnivå
Produktinnehav
Vanor
Yrke
Andra önskemål
Support & administration
Hantering av ersättning
Automatisk påminnelse
Tilläggstjänster
Specifika förberedelserOm ni vill att deltagarna ska förbereda något inför testet så löser vi det. Det kan exempelvis vara att deltagaren ska ha en viss app nedladdad eller ha använt en hemsida inför testtillfället.
100 kr
100 kr
Dedikerad projektledareEn erfaren projektledare sköter allt från kontakt med dig och dina kollegor till inbokning av deltagare och förberedelser inför testtillfället. Du behöver bara bestämma profil så löser vi resten.
150 kr
150 kr
150 kr
Backup-deltagareEn backup-deltagare bokas in efter de ordinarie sessionerna och deltar endast om en ordinarie deltagare inte dykt upp eller fått förhinder med kort varsel.
400 kr
400 kr
400 kr
400 kr
Teknisk supportVi finns tillgängliga som teknisk support under hela testet. Vi hjälper även till med eventuella funderingar som kan komma att uppstå hos deltagare.
200 kr
200 kr
200 kr
200 kr
Signera medgivandeavtalVi administrerar signering av medgivandeavtal mellan testdeltagare och er som företag. En mall för medgivandeavtal finns att få av oss och vi hanterar sedan även avtalet efter att det är signerat. Detta tillägg rekommenderas om ni spelar in testet (både online och på plats).
250 kr
250 kr
250 kr
250 kr
Signera sekretessavtalVi administrerar signering av sekretessavtal (NDA) mellan testdeltagare och er som företag. En mall för sekretessavtal (NDA) finns att få av oss och vi hanterar sedan även avtalet efter att det är signerat. Denna tjänst rekommenderas om det är en ny produkt eller tjänst ni vill testa.
250 kr
250 kr
250 kr
250 kr

Behöver du hjälp att välja?

Om du har några funderingar eller behöver rådgivning vid val av profil är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi kan tillsammans med er välja den profil ni söker och är i behov av feedback från för att utveckla er produkt eller tjänst.

Kontakta oss

Vad våra kunder tycker om oss

Boka en gratis demo
  • Se hur vår plattform fungerar
  • Få svar på de frågor du har
  • Begär offert på din önskade profil