Vår Account Manager på FeedbackFrog, Malin Engvall, berättar för oss varför hon brinner för försäljning och varför hon valde FeedbackFrog som sin arbetsgivare – trots att hon aldrig hade jobbat på ett scale-up-företag tidigare.

Jag gör faktiskt min praktik samtidigt som jag arbetar som Account Manager. Eftersom jag studerar Account Management var det en fantastisk möjlighet att jobba 50% och göra min praktik 50%. Det är en av de många sakerna jag uppskattar med FeedbackFrog: Den lösningsorienterade inställningen och viljan att hjälpa och bry sig om sina anställda. Förutom att det är en scale-up med 8 personer som arbetar här, har jag tidigare arbetat i en del större företag och det är inte alltid företagsstorleken som avgör atmosfären. Det är vanligtvis människorna – enligt min erfarenhet.


Vad har jag gjort hittills och hur har det varit?

  1. Deltagit i säljmöten med både vår grundare och VD Amanda Lilja och vår försäljningschef Tina Nasr. Det har känts konstigt att inte kunna svara på några uppföljningsfrågor, men det är en del av resan att lära sig. Ibland har det känts okej och ibland har det varit ganska frustrerande.
  2. Initierat saker utanför min roll för att vara en lagspelare, som att hjälpa till med team-aktiviteter på teamdagar.
  3. För första gången i ett jobb: Pratat engelska dagligen, även om det ibland blir en blandning av svengelska – och vara okej med det!
  4. Tvivlat på mig själv och valet att ansluta mig till en scale-up i utvecklingsfasen.


Levde det upp till mina förväntningar?
Trots att jag ibland behövt lugna mig själv med påminnelsen och tron att saker alltid löser sig – vet ni vad! Jag ångrar inte en sekund att jag valde att hoppa på det här tåget. Även om det finns mycket vi behöver lösa över tiden, lär vi oss av det, och det är fantastiskt att se hur vi utvecklas tillsammans som ett team. Jag rekommenderar starkt alla att åtminstone prova att jobba i ett scale-up företag, våga göra det! Du kommer inte att ångra dig!

Vad händer nu?
Tja, eftersom jag jobbar inom försäljning skulle jag säga att det bästa som händer härnäst är att du tar kontakt med mig. Jag hjälper dig gärna att komma igång med rekrytering av deltagare till genomföranden till valfri research metod, både offline och online. Jag kan även hjälpa dig med att komma igång med utförande av omodererade test sessioner på en global nivå! Kontakta mig här: malin@feedbackfrog.com