Team FeedbackFrog växer! 🚀Ett av de områden som vi förstärker med nya talanger är inom Sälj! Vi är väldigt glada och förväntansfulla över att presentera vår nya Säljchef: Tina Nasr som började hos oss för några dagar sedan! 🎉
Vi ställde några frågor om hennes roll, förväntningar och varför hon ville börja jobba på FeedbackFrog. Läs dem här👇⬇️


Vad fick dig att börja på FeedbackFrog?
Personligen tror jag starkt på att kvalitativa användarstudier kommer att bli en jätteviktig metod för bolag att utvärdera sina produkter och tjänster framöver. Utöver det så är FeedbackFrog i ett väldigt spännande skede just nu, vilket gjorde mig jätteintresserad av att vara med och forma organisationen!


Vad kommer du att göra i din roll?
Jag har börjat på bolaget som Sales Manager, vilket innebär att jag som försäljningschef är med och bygger en säljavdelning med allt vad det innebär från grunden. Jag får även möjligheten att sälja själv, vilket verkligen ska bli superkul!


Vad ser du mest fram emot att bidra med på resan framåt?
Jag ser främst fram emot att få ut vår produkt på marknaden och bygga den säljstyrka som får FeedbackFrog att bli den självklara partnern för kvalitativa användarstudier, dels i Sverige men även internationellt.

Berätta lite om din bakgrund!
Jag har en professionell bakgrund inom SaaS och fintech, där mitt fokus varit inom revenue generation.

Utanför jobbet tycker jag om att spendera min tid på ett flyg till ett roligt äventyr eller på ett par skidor. Inte helt dumt, om jag får säga det själv!


Kontakta Tina för dina säljrelaterade frågor!