Få ersättning för att ge feedback på produkter och tjänster

Ta chansen att testa nya produkter och tjänster och få betalt för den feedback som du ger

  • Testa nya produkter före alla andra
  • Påverka utvecklingen av nya produkter
  • Tjäna upp till 950 kronor per test
GÅ MED NU

Några av de företag du kan få testa produkter eller tjänster från

  • Trustly logo

Hur funkar det?

Registrera dig
Registrera dig
Berätta om vem du är så att vi kan skicka inbjudningar inom områden som du är intresserad av att ta del av och ge feedback på. Dina uppgifter kommer endast att användas för att matcha dig med rätt tjänst eller produkt.
Ge feedback
Ge feedback
Om din profil passar våra kunders önskemål blir du kontaktad av våra projektledare för boka in en tid. Du kan bli inbjuden till att delta antingen genom en digital undersökning eller en personal-ledd forskning eller ett test.
 Få betalt
Få betalt
När du är klar får du betalt inom 5 arbetsdagar. Du kan få upp till 950 kr per test beroende på vilket företag och produkt som testas. Din feedback ges till de som utvecklat produkten eller tjänsten så att den kan förbättras.

Vad krävs för att få delta i tester?

  • Du är 18 år eller äldre
  • Du kan prata flytande svenska eller engelska
  • Du har tillgång till minst en digital enhet
  • Du uppfyller de kriterier som våra kunder söker

Gå med nu

Frågor & svar

Hur lång tid tar undersökningarna?
En undersökning tar vanligtvis 30-90 minuter att genomföra. Undersökningar kan ske både online och fysiskt på kundens kontor.
Hur många undersökningar kan jag delta i?
Du kan delta i max 3 undersökningar i månaden.
Hur registrerar jag mig?
Du registrerar dig enkelt högst på sidan genom att trycka på "Gå med".
Hur gammal behöver jag vara?
Du måste vara minst 18 år för att kunna delta i undersökningarna.
Hur vet jag om jag passar i en undersökning?
Vissa undersökningar riktar sig mot en speciell målgrupp. Du som passar in i en undersökning blir uppringd och inbokad till testet! Vi skickar ut inbjudningar och samlar in information om våra medlemmar för att kunna enklast möjligt matcha ihop dem med de tester som vi har. Så enkelt sagt, ju fler inbjudningar du svarar på, desto större chans är det att få delta.
Hur mycket kan jag tjäna på en undersökning?
Det beror på vilken typ av undersökning som du deltar i, vissa är längre och andra kortare. Vanligtvis startar ersättningen från 300 kr och betalas ut i form av ett presentkort som fungerar på 1000-tals butiker och upplevelser.
Är mina uppgifter säkra?
Dina uppgifter är självklart säkra hos oss! Vi behöver information om dig för att vi ska kunna matcha dig med de produkter och tjänster som du skulle tycka vore roliga att testa, bidra till och ge feedback på.
Hur får jag betalt?
Inom en vecka efter att du har deltagit ska du ha fått ett mail med en länk till medlemsportalen där du kan begära ut din ersättning. Första gången du begär ut din ersättning behöver du identifiera dig med Mobilt BankID. Du får sedan presentkortet skickat till din mail inom några dagar. Hittar du inte mailet? Sök i din skräppost!
Hur jobbar ni med GDPR?
Du kan känna dig trygg med att din personliga information lagras på ett säkert ställe. Vi behöver information om dig för att vi ska kunna matcha dig med de undersökningar och studier som passar dig och dina intressen. Har du fler frågor är du varmt välkommen att kontakta oss!
Jag vill rekommendera en person jag känner till att gå med. Hur gör jag?
Vad roligt att höra! Du kan be personen att signa upp sig direkt här på hemsidan genom att trycka på "Gå med".

Gå med nu