Om oss

Vad vi gör

På FeedbackFrog förenar vi människor och företag för att förbättra användarupplevelser och hjälpa forskning framåt.

Det gör vi genom att erbjuda företag feedback ifrån människor  med genuint intresse inom företagets bransch-område, och att ge människor möjligheten att återskapa bättre koncept av tjänster som de själva använder, antingen privat eller i arbetet.

Hur vi gör det

Intelligent sourcing

Genom strategiska partnerskap med olika nätverk arbetar vi med smart datainsamling vilket ger oss tillgång till alla målgrupper inom olika branscher.

Verifierade användaruppgifter

Vår panel är byggd i en infrastruktur som regelbundet uppdaterar och verifierar information om varje respondents profil.

Högkvalificerade deltagare

Forskning och högkvalitativa användarupplevelser bygger på tillförlitliga data. Vi har därför ett holistiskt förhållningssätt i våra processer, både med våra anställda, kunder och respondenter. Det innebär att vi ständigt strävar efter högre standard och kvalité.

Grundaren har ordet

Under min tid som anställd var mitt ansvar att finna en samarbetspartner som skulle hitta och få en mycket snäv och specifik målgrupp till att ge feedback på våra produkter och tjänster, genom att delta in-person och i digitala forskningstsudier som löpte under en längre tid.

I sökandet efter en sådan lösning fann jag  företag vars erbjudande är feedback ifrån slutanvändare digitalt genom metoder som Crowdtesting, Remote Testing och Surveys. De hade alla en skalbar process som inte alls passade vårt behov av en skräddarsydd lösning.

På marknaden fann jag även callcenterföretag vars erbjudande bestod av standardiserade paket utan möjlighet till skräddarsydd lösning vilket begränsade möjligheten att införa innovation och återskapa nya koncept ihop med våra slutanvändare.

Det fanns ett hål på marknaden som FeedbackFrog idag täcker genom strategiska samarbeten som skräddarsys utifrån företagens behov av feedback på kontinuerlig basis.

Amanda Lilja

Grundare, FeedbackFrog

 

Om oss